Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Δελτίο τύπου: Αλληλεγγύη στο Κ-ΒΟΞ


Στο πλαίσιο της καταστολής των καταλήψεων, την τελευταία περίοδο στοχοποιείται το Κατειλημμένο Κοινωνικό Κέντρο ΒΟΞ, που βρίσκεται στην Πλατεία Εξαρχείων. Με συνεχείς συκοφαντικές αναφορές σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών και παρεμβάσεις ακροδεξιών βουλευτών, καθώς και αστυνομικές παρενοχλήσεις προετοιμάζεται το έδαφος για την καταστολή του ΚΚΚ ΒΟΞ. 

Η συγκεκριμένη κατάληψη αποτελεί υποδειγματικό χώρο ελευθερίας και δημιουργίας πανελλαδικά και σοβαρό παράγοντα κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής στην ευαίσθητη περιοχή των Εξαρχείων.

Εκφράζοντας την αμέριστη υποστήριξή μας στο ΚΚΚ ΒΟΞ, στέκια και συλλογικότητες της περιοχής πραγματοποιούμε συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στη 1μ.μ. στο Κοινωνικό Κέντρο της Τσαμαδού 15 στα Εξάρχεια, στην οποία θα μιλήσουν μέλη καταλήψεων, στεκιών, πρωτοβουλιών κατοίκων και πολιτικών οργανώσεων.

Το Σάββατο 2 Φλεβάρη στις 12 το μεσημέρι συγκεντρωνόμαστε στην Πλατεία Εξαρχείων και κάνουμε πορεία στη γειτονιά εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας στο Κ-ΒΟΞ και την αντίστασή μας στην εντεινόμενη καταστολή και φασιστική απειλή.

Επιτροπή Πρωτοβουλίας Κατοίκων Εξαρχείων, Πάρκο Ναυαρίνου, Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Εξαρχείων-Νεάπολης-Μουσείου, Λέσχη Υπογείως (Καλλιδρομίου), Κοινωνικό Κέντρο Nosotros, Λαϊκή Συνέλευση Γκύζη, Δίκτυο Μεταναστών, Αυτοδιαχειριζόμενο Καφενείο Νομικής Σχολής Αθήνας, Αντιεξουσιαστική Κίνηση, ΣΥΡΙΖΑ Εξαρχείων, ΑΝΤΑΡΣΥΑ Εξαρχείων, Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση στείλτε email στο dikaexarchion@gmail.com.