Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012


ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ



ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΥ………………………….. 
O/H ……………………………………………………………………………………… κάτοικος ……………....... οδός ………………............... αρ………
με ΑΦΜ ……………….  υποχρεωμένος να σέβομαι το Σύνταγμα της Ελλάδας και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό, όπως με σαφήνεια ορίζεται στο άρθρο 120 παρ.2 και τηρώντας το Σύνταγμα της Ελλάδας, άρθρο 120 παρ.4 σύμφωνα με το οποίο δικαιούμαι και υποχρεούμαι να αντιστέκομαι με κάθε μέσο εναντίον όποιου επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία δηλώνω ότι:

Αρνούμαι να συμμετάσχω στο μακάβριο σχέδιο εξόντωσης του Ελληνικού Λαού, το οποίο υλοποιείται και μέσω της, κατά κοινή ομολογία και καταφανώς, άδικης και αντισυνταγματικής φορολογίας, καθώς, ούτε αναλογικά ως προς την δυνατότητα του και τα εισοδήματά του φορολογείται ο Έλληνας πολίτης, αλλά και οι φόροι που πληρώνει δεν χρησιμοποιούνται για να υπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον του Ελληνικού Λαού, αλλά κατευθύνονται προς άγνωστους και άνομους προορισμούς.

Απόδειξη των παραπάνω, αποτελεί το ότι, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια, μειώθηκαν δραματικά τα εισοδήματα των μικρών και μικρομεσαίων κοινωνικών στρωμάτων, οι φόροι τους οποίους αυτά πληρώνουν αυξήθηκαν δυσανάλογα, όπως και το κόστος ζωής, και ο δημόσιος και ιδιωτικός βίος των Ελλήνων φορολογουμένων υποβαθμίστηκε, εκ του οποίου αποδεικνύεται ότι οι φόροι δεν χρησιμοποιούνται για το καλό του Ελληνικού Λαού και την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος, αλλά για εξυπηρέτηση άλλων   συμφερόντων, τα οποία κατονομάζουν συγκεκριμένα και καταγγέλλουν πλήθος ελλήνων και ξένων πολιτών σε δημόσιες τοποθετήσεις και πράξεις τους.

Ως εκ τούτου, αρνούμαι να καταβάλω τους ανήθικους, αντισυνταγματικούς και απάνθρωπους φόρους που ορίζει ο αντισυνταγματικός και απάνθρωπος φορολογικός νόμος, συμβάλλοντας έτσι, με την τυφλή και δουλική υπακοή μου, σε ένα προμελετημένο έγκλημα.

Επιφυλάσσομαι να πληρώσω τους φόρους μου, εάν και εφόσον η φορολογική νομοθεσία τροποποιηθεί προς το συμφέρον του ελληνικού λαού, και δη εκείνου του κομματιού του οποίου κατάφορα παραβιάζονται τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα στη ζωή, την τιμή και την αξιοπρέπεια, και εάν και εφόσον αποκατασταθεί η αναλογία της φοροδοτικής μου ικανότητας προς τη φορολόγησή μου, σύμφωνα με το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Εξάλλου, όπως πιστοποιεί η σύγκριση της φετινής φορολογικής μου δήλωσης με αυτές των προηγούμενων ετών, τα εισοδήματά μου έχουν μειωθεί δραματικά, και επομένως είναι αντικειμενικά αδύνατον να εισφέρω τα όσα αδίκως και παρανόμως μου χρεώνονται.

Η παρούσα δήλωση να επισυναφθεί στην φορολογική μου δήλωση. Σας υπενθυμίζω οτι: Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία και όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα (Σύνταγμα της Ελλάδας, άρθρο 1 παρ.2 παρ.3).
Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας (Σύνταγμα της Ελλάδας, άρθρο 2 παρ.1). Τέλος σας υπενθυμίζω ότι ο δημόσιος υπάλληλος υποχρεούται να τηρεί το Σύνταγμα και να υπακούει σε αυτό και όχι στους ανωτέρους του.

Ημερομηνία ………………………………………………………….

Ο ΔΗΛΩΝ/Η ΔΗΛΟΥΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση στείλτε email στο dikaexarchion@gmail.com.